Internetfaam is niet iets wat je uitzoekt, het overkomt je gewoon. Zo ook een vrouw in een metro in New York, die geen smartphone of tablet bij de hand had om de reacties op haar laatste badkamerselfie te checken. Wat doe je dan? Inderdaad, je print de Facebookreacties op ouderwets papier – je weet wel, dat witte spul dat van bomen is gemaakt – om ze op je dooie gemakje te kunnen lezen (met dank aan Alex Steinman)

Waarom de vrouw alle irrelevante foto's en memes die in de reacties worden gepost op deze manier wil lezen is ons nog een raadsel. Zou ze haar ‘Vind ik leuks’ en reacties op moeten schrijven en de papieren doorsturen naar haar kleindochter om haar ze op Facebook te laten zetten? Of is ze als de meeste tekstverwerkers (lees: grammar nazi’s) bezig met het corrigeren van de Facebookreacties en gaat dat gewoon makkelijker in print? Is het dan toch performance art? We zullen het nooit weten, maar dat ze langzaam een cultheld begint te worden mag duidelijk zijn.

Dus, leg die mobiel weg, print dit nieuwsbericht en deel hem met je vrienden. Face to face. Is beter voor ieders ogen, beter voor de telefoonbatterij, scheelt weer dataverbruik en je ziet er slimmer uit omdat je papier leest. Zo werkt dat toch?
Foto