Negen jaar geleden kon Larry Gambles zijn geluk al niet op toen hij 50.000 dollar won, maar deze maand heeft hij met exact dezelfde cijferreeks opnieuw de loterij gewonnen. Deze keer voor meer dan een miljoen dollar.

Tegen de organisatie van de loterij zegt de Amerikaan dat het geen toeval is dat hij opnieuw met dezelfde nummers speelde. "Het waren de nummers achter op de shirts van mijn basketbalteam op de middelbare school. Sinds ik daarmee won, heb ik nooit meer andere cijfers gebruikt." Gambles speelde altijd met de cijferreeks 01-06-12-14-25.

De man kocht zijn lot altijd bij het plaatselijke benzinestation. Toen hij daar een paar dagen geleden toevallig was, besloot hij om te kijken of hij wat gewonnen had. "Toen ik zag dat dat zo was, kon ik het niet geloven!" Hij ging gelijk naar huis om het nieuws aan zijn familie te vertellen.

Gambles is van plan om het bedrag met zijn familie en vrienden te delen, en om in het Amerikaanse dorp Matteson te blijven wonen, waar hij al 20 jaar woont. En op de vraag of hij nog advies heeft voor anderen die iets willen winnen? "Blijf gewoon met dezelfde cijfers spelen, dat werkte bij mij."
Foto