Raymond Rodriguez was gewoon zijn band aan het verwisselen op een straat in Florida toen een 45,72 cm grote ijsbrok uit het niets uit de lucht kwam vallen. Tijdens het vallen klonk een indringende fluittoon, gevolgd door metaalgekraak. De ijsbrok verpletterde het dak van een naast Rodriguez geparkeerde Ford Mustang. Er waren geen gewonden, maar Rodriguez die nog geen halve meter naast de auto stond toen het voorval gebeurde schrok enorm. Zeker in Florida houdt je er geen rekening mee dat er ineens een ijsbrok uit de lucht kan vallen.
De Federale Vlucht Administratie is de vluchtschema’s aan het controleren om te kijken of het mogelijk is dat de ijsklomp van een vliegtuig afkomstig is. Het ijs vertoonde in ieder geval geen blauwe tint, wat een teken zou zijn geweest dat het ijs afkomstig is van een vliegtuigtoilet. Volgens de Nationale Weer Dienst waren de omstandigheden er niet naar dat het vormen van een dergelijke ijsbrok mogelijk was.
Carlos Javage, de vader van de eigenaar van de vernielde auto, verklaarde “Het is geen daad van God. Dit kwam van een vliegtuig.”