PARAMARIBO - Revelino A. laat vermoedelijk letterlijk en figuurlijk zijn sporen achter als hij een inbraak heeft gepleegd. Volgens het modus operandi van de verdachte laat hij altijd zijn ontlasting achter en dat niet netjes in het toilet. Tegen de verdachte is donderdag een getuige gehoord. Hij heeft dagen na de inbraak de ontlasting in het plafond ontdekt

Uitgaande van de dagvaarding van Revelino A., kan worden geconcludeerd dat hij in Moengo als de buurtterrorist kan worden aangemerkt. Hij moet zich namelijk verantwoorden voor zeven inbraken in de periode 15 mei tot 2 juli vorig jaar. De getuige verklaarde dat hij in de kamer was toen hij de houten trap hoorde kraken. Aan de voetstappen hoorde hij dat het niet één van zijn huisgenoten was. Hij keek uit zijn kamer en zag Revelino, die bekend is in de buurt, de trap opgaan.

De getuige die nog minderjarig is, appte zijn broer die boven in de woning was dat Revelino de woning was binnengedrongen. Desalniettemin werden een telefoon, laptop en slippers buitgemaakt. Revelino houdt voet bij stuk dat hij niet in de woning is geweest. "Die dingen gebeuren echt in Moengo, maar ik ben het niet. Van 15 mei tot 2 juni 2015 was ik in de gevangenis en van 15 tot 26 juni was ik ook in de gevangenis en daarna was ik in Paramaribo", zei Revelino.

De officier van Justitie kreeg de opdracht mee om te onderzoeken of Revelino in die periode inderdaad was ingesloten. Op 28 april wordt de verdachte verder gehoord.