Vier jaar zijn de 26-jarige Lucy en de 25-jarige Lewis nu samen. De twee realiseerden zich niet dat ze elkaar al véél langer kennen. Pas toen ze samen kinderfoto’s gingen bekijken, kwamen ze erachter dat ze elkaar eigenlijk al kennen sinds de kleuterschool. Lucy liet haar oude klassenfoto aan Lewis zien en hij spotte zichzelf er ook op. Er staan nota bene maar twee kindjes tussen!

Na de kleuterschool zijn de twee elkaar compleet vergeten. “We ontmoetten elkaar in een kroeg”, zei Lucy. “Tenminste… dat dachten wij. De volgende dag stuurde hij me een berichtje op Facebook en uiteindelijk begonnen we te daten. We herinnerden elkaar echt niet meer van vroeger.” Het stelletje ging op de kleuterschool al niet veel met elkaar om, maar daarna gingen Lucy en Lewis ook nog eens allebei naar een andere school. Ze woonden wel in dezelfde stad. Het zou nog heel wat jaren en een paar fouten duren voordat de twee echt een koppel werden. Maar nu zijn ze zelfs verloofd!

“Ik nam haar mee naar onze oude school en heb haar voor de ingang ten huwelijk gevraagd”, vertelt Lewis. “Ik wilde dat het een speciaal aanzoek werd. En wat is er nou romantischer dan haar meenemen naar de plek waar het ooit allemaal begon?”
Foto