Ze zien er dolgelukkig uit op de foto, alleen kunnen ze zelf niet meer genieten van hun kiekjes. Een Nederlands stel is in Ierland hun camera verloren. Een Iers bedrijf, dat het toestel vond, is nu online een grote zoekactie gestart om het stel te vinden.

Een medewerker van de organisatie 'The Kingdom Of Kerry' nam het koppel in Ierland mee toen ze daar aan het liften waren. Het ritje tussen twee Ierse plaatsen verliep prima, totdat de medewerker de volgende dag een camera zag liggen in de auto.

Helaas zijn de eigenaren van de camera nergens meer te vinden en de namen van het koppel zijn niet bekend. Het enige wat de organisatie weet, is dat het stel maandag van Ierland terug naar huis zou vliegen. En dat het twee 'hele lieve, aardige mensen' zijn.

"We willen niet dat hun reis naar Ierland zo afloopt." De organisatie doet er alles aan om het stel te vinden. Zo hebben ze een advertentie op Facebook geplaatst, de KLM benaderd en roepen ze mensen op om het bericht zo vaak mogelijk te delen. Dat is inmiddels al honderden keren gedaan.
Foto