Trakteer je jezelf op een ontspannende massage onder de douche, groeit er een paar dagen later opeens een plant uit je doucheputje. Het overkwam verschillende gebruikers van een massagebar van cosmeticamerk Lush.

'Fresh Handmade Cosmetics', luidt de slogan van Lush. Dat het bedrijf die versheid uiterst serieus neemt, blijkt wel uit de berichten die diverse mensen op sociale media postten na het gebruik van de Wiccy Magic Muscles massagebar:

In de massagebar zitten adukibonen, die veel worden gebruikt in de Aziatische keuken. De bonen blijken goed te gedijen in een doucheputje. Als ze daar terechtkomen, kunnen ze ontkiemen en tot wel 25 centimeter groot worden.

Een van de oprichters van Lush zegt tegen BuzzFeed: "We gebruiken organische adukibonen om textuur te creëren voor het masseren van de spieren. Om te ontkiemen moeten ze een paar dagen zijn achtergelaten in de douche. Het laat alleen maar zien hoe vers onze ingrediënten zijn."

De hydraterende boters in de massagebar smelten op lichaamstemperatuur en het product hoeft dus niet in contact te komen met water, meldt een woordvoerder.
Foto