Sommige reizigers maken hun hotel met de grond gelijk op internet, maar dat geldt niet voor Christian Willoughby. De Brit gaf zijn verblijf vier sterren en voegde enkele kiekjes toe aan zijn recensie: ,,Ik kom zeker terug", vertelde hij over zijn aangename nacht in de gevangenis. Zijn lovende woorden zijn inmiddels duizenden keren gedeeld.
,De kamer was mooi, het minimalisme was een leuke touch. Het was er veilig: er was vierdubbele beglazing en een veiligheidsdeur. De ideale plek om tot rust te komen na een zware dag", bejubelt Christian zijn verblijf in de gevangenis van Grimsby.

Hij had slechts één puntje van kritiek: het ontbijt. ,,De cel was gezellig, maar het ontbijt was echt niet smakelijk."

Christian had daarentegen wel lof voor het personeel en zijn butler. ,,Ik had mijn eigen suite en butler, die me thee en een krant kwam brengen. Ik kom zeker terug", besluit hij.

De politie van Humberside bevestigt dat Christian inderdaad in een van hun 'suites' de nacht heeft doorgebracht. Hoe de man een iPad heeft kunnen binnensmokkelen om foto's te nemen, wordt nog onderzocht. ,,We nemen een inbreuk op de veiligheid heel serieus. We zullen ons beleid herzien, zodat we hieruit lessen kunnen trekken", klinkt het in een reactie aan BBC.

Christians recensie is ondertussen al meer dan 4.500 keer gedeeld. Sommigen reageren verbolgen en stellen zich vragen bij het beleid van de gevangenis. Anderen zien de humor er wel van in en kijken uit naar Christians volgende recensie.