Een Australische moeder kreeg vorige week donderdag de schrik van haar leven toen ze een enorme slang in het bed van haar zoontje zag. Het dier had de jongen aan aantal keer gebeten, waardoor hij hevig bloedde aan zijn gezicht en handen.

Moeder Tammy werd uit haar slaap gewekt toen ze haar zoontje Tyler doodskreten hoorde uitslaan. De meterslange python was bij hem in bed gekropen en beet hem achtereenvolgens in zijn hand en zijn gezicht. Hij zat daardoor onder het bloed.

Tammy twijfelde geen moment, rende op het bed van haar zoontje af en trok de slang van zijn gezicht. Uiteindelijk wist Brady, een vriend van de familie, het dier te doden. Trots poseerde hij vervolgens met de meterslange slang.

De foto's van de heldhaftige actie belandden dankzij een andere familievriend, Craig, op sociale media. Deze werden zo vaak gedeeld en geliket, dat Craig ze inmiddels weer van Facebook heeft verwijderd. Gelukkig voor Tyler en Tammy liep het allemaal met een sisser af, zo blijkt uit het bijschrift bij de foto's: ,,Trouwens, met Tyler gaat het prima."
Foto