Dat is weer eens wat anders dan wakker worden op je eigen bank met een kater. Toen de Britse amateurworstelaar David McCallum zijn ogen open deed na een nacht stappen in Glasgow was hij opeens… in Amsterdam.

Hoe hij in Amsterdam terecht is gekomen weet hij zelf ook niet meer, schrijft Lad. Wél kan hij zich nog herinneren dat hij dronken uit een club in Glasgow werd gezet, waar hij beroemde vechtsporters wilde interviewen.

Een nieuwe club kon hij echter niet in zonder identiteitskaart, dus hij ging naar huis om zijn pas op te halen. Vanaf dat moment weet McCallum alleen nog dat hij wakker werd in Amsterdam: blut, met boekingen voor twee hotelkamers en een bonkende koppijn.

Of hij echt niet weet hoe hij in Amsterdam terecht is gekomen, is natuurlijk moeilijk te controleren. Maar zijn verbaasde tocht door Amsterdam levert in elk geval een vermakelijk filmpje op.

Naar eigen zeggen heeft zijn zus een ticket geboekt voor de terugreis. De uren in Amsterdam bracht hij door in het sexmuseum en - hoe kan het ook anders - in de kroeg.
Filmpje