Alle zegen komt van boven, maar of Keith en Ruth Mead uit het Engelse Melksham daar ook zo over denken, valt te betwijfelen. Het bejaarde echtpaar zit met een groot gat in het dak. De bemanning van een overvliegend vliegtuig dropte een poep- en piesbom op hun huis.

Het gebeurde in de ochtend. Keith hoorde een grote knal en dacht dat er een aanrijding in de straat was. Toen hij ging kijken, zag hij eerst niks bijzonders. Toen hij nog eens goed keek, zag hij wat kapotte dakpannen liggen. Zijn dakpannen. Volgens de bejaarde man lagen er ook allerlei ijsballen op straat. Hij pakte er eentje op, maar liet die vallen toen hij geel spul en bruine brokken in het ijs zag.

“Als die ballen op iemand waren gevallen, was die morsdood geweest”, zegt Keith tegen Daily Mirror. Hij verzamelde de poep- en piesballen van ongeveer twee kilo en legde ze in zijn vriezer als bewijs voor de verzekering, want Keith wil wel dat de betrokken luchtvaartmaatschappij opdraait voor de reparatiekosten van het gat in zijn dak van zeker een vierkante meter.
Foto