Ons leven staat al bijna helemaal in het teken van social media. We moeten alles met elkaar delen en willen aan iedereen laten weten wat we aan het doen zijn en wat we ergens van vinden. Maar waarom eigenlijk? En wat doet dat delen eigenlijk met ons? Waar liggen onze grenzen? Dat zijn stuk voor stuk vragen die televisiemakers waar Tim den Besten en Nicolaas Veul antwoord op willen vinden. Woensdag om 11.00 zijn ze begonnen aan het drie weken lang filmen en streamen van hun leven, 24 uur per dag..

En ja, ik hoor het je al denken! Dat betekent dus ook tijdens het seksen, douchen en natuurlijk poepen.. En dat lijkt voor Tim allemaal nog erg moeilijk te worden. Het is ook allemaal best gnant.

Ik had afgelopen weekend op Lowlands al moeite om te poepen, omdat die muren zo dun zijn en iedereen alles hoort, dus dat wordt nog wat.
Nicolaas zit ook niet bepaald te wachten op kijkers die toezien hoe hij zijn drol draait. Hij schaamt zich nu al om naar de wc te gaan, maar geeft toe dat het er allemaal bij hoort. Net als bij seks, al moeten we daar niet te hoge verwachtingen van hebben:
"Kijk, ik ga geen porno maken. Dus dan moet ik creatief zijn: het voeteneind filmen of zo."
Filmpje