Een opvallende verkeerssituatie in de Amerikaanse staat Massachussetts: verschillende chauffeurs hebben hun vrachtwagen al kapotgereden tegen een spoorbrug in de plaats Westwood. De inmiddels beruchte brug is te laag, waardoor er alleen al vorig jaar vijftien vrachtwagens tegen de brug zijn gereden, meldt een lokale nieuwszender.

Om te voorkomen dat er nog meer vrachtwagens tegen de brug rijden zijn er waarschuwingsborden bij de brug gezet. Maar ondanks die borden zijn er nog steeds chauffeurs die de situatie niet goed inschatten.

Bewoners klagen volgens de lokale zender al jaren over de onveilige situatie. "Het is best eng", zegt een man die in de buurt woont na het zoveelste ongeluk. "We hoorden de botsing en het eerste wat ik dacht was: is iedereen oké?"

Een andere buurtbewoner zegt dat ze ondertussen aan de botsingen gewend is geraakt. "Eerder klapten een cementwagen en zelfs een olietruck tegen de brug. Dus het kan heel gevaarlijk zijn."

De politie heeft camera's opgehangen om de situatie in beeld te brengen. De lokale wegbeheerder zegt dat er afgezien van het plaatsen van een groot aantal waarschuwingsborden, niet veel aan de situatie te doen is. Chauffeurs kunnen worden aangeklaagd voor het negeren van de borden.
Filmpje