Mark Engravalle is een agent met een groot hart. Toen hij werd opgeroepen voor een winkeldiefstal, besloot hij de dievegge niet te arresteren. In plaats daarvan kocht hij de spullen die de vrouw wilde stelen.

Sarah Robinson woonde met haar zes dochters in haar auto. Het lukte haar niet meer om de eindjes aan elkaar te knopen sinds haar man in 2012 plotseling overleed. Dat schrijft het Amerikaanse ABC News. Toen er ook nog was ingebroken in de auto van de vrouw en haar laatste spullen waren gestolen, was ze ten einde raad.

Robinson zag geen andere oplossing meer dan luiers voor haar 2-jarige tweeling Becky en Bella te stelen bij Walmart in Roeland Park. "Ik ben bezig met zindelijkheidstraining, maar ik heb geen plek waar ik ze kan wassen als het fout gaat", zegt de vrouw tegen ABC News.

Naast de luiers nam ze kleren voor haar dochters, van wie de oudste 15 is, babydoekjes en schoenen voor de kinderen mee. Maar toen Robinson de winkel uit liep, werd ze gesnapt. Agent Mark Engravalle werd erbij gehaald. Hij zag dat een deel van de kinderen geen schoenen had en op vieze en kapotte voetjes liep.