De 28-jarige Tommie Woodward uit de Amerikaanse staat Texas is afgelopen vrijdag overleden na een aanval door een alligator bij een nachtelijke zwempartij. Ondanks de waarschuwingsborden sprong hij bewust het water in, want hij schreeuwde voor zijn dood 'fuck the alligators'.
Tommie trok zich niets aan van de smeekbedes van zijn vrienden. ,,Hij zei 'fuck the alligators' en sprong het meer in'', verklaarde de lokale politie aan het televisiestation KFDM 6. Volgens de politie riep de man meteen om hulp toen hij in het water kwam. Daarna werd hij in stukken uit elkaar gescheurd.

Michelle Wright, werkneemster in het restaurant bij het meertje, heeft de verschrikkelijke scène moeten aanschouwen. ,,Ik weet niet hoe lang het duurde, maar ik zag al snel zijn lichaam drijven met zijn gezicht naar beneden. Toen werd hij opnieuw naar beneden gesleurd. Ik bleef zijn naam maar roepen, maar hij was al dood.'' Twee uur later is het lichaam door de politie gevonden.

Volgens de politie uit de regio beschermde de alligator zijn leefgebied. Bovendien is het broedseizoen voor de reptielen, waardoor het beschermen van territorium nog fanatieker wordt gedaan. Sinds 1836 was er niemand meer door een alligator gedood in de Amerikaanse staat Texas.