Een jongen van 9 heeft in de Verenigde Staten zonder ticket een vlucht weten te nemen, is overgestapt op een andere vlucht en is pas in de kraag gevat, toen hij nogmaals wilde overstappen, maar niet kon uitleggen waarom hij voor die vlucht geen instapkaart had.
De jongen was maandag van een vliegveld in de staat Washington vertrokken, waar hij met een gevonden instapkaart de veiligheidscontroles had weten te passeren. Zijn geplande bestemming was zijn opa in Dallas, in de staat Texas, waar hij ook had gewoond. De knul wist van een medewerker van de luchtvaartmaatschappij een instapkaart voor een vlucht in de juiste richting te krijgen, met een smoes dat zijn moeder al richting het vliegtuig was gegaan. De informatie die hij opgaf bleek toevallig te kloppen met een bestaande reservering. In San Antonio in Texas werd de 9-jarige uiteindelijk tegengehouden toen hij een vliegtuig naar zijn eindbestemming wilde nemen, maar geen geldig instapbewijs kon laten zien.
Het jongetje was het niet eens met de verhuizing van zijn gezin naar Washington en probeerde terug te keren naar Dallas. Zondag stal hij daarom al een auto die met draaiende motor bij een huis in zijn buurt was achtergelaten. De politie kreeg hem echter in de gaten en na een achtervolging met snelheden tot wel 145 kilometer per uur, blies de motor op en kwam het voertuig tegen een boom tot stilstand. Agenten moesten een ruit inslaan om de jongen, die zichzelf had opgesloten, uit de auto te krijgen. De politie droeg het kind over aan zijn moeder, aan wier aandacht hij dus al snel opnieuw wist te ontsnappen.