De bekende golfer Tiger Woods heeft als kind stotteren overwonnen. Toen hij hoorde dat een jonge fan zelfmoord wilde plegen omdat hij gepest wordt, stuurde hij hem een lieve brief.

Dillon, een Amerikaanse tiener, voelt zich door de pesterijen vaak alleen en heeft weinig goede vrienden. Onlangs heeft hij zich na een zware week zelfs opgesloten in zijn kamer om zelfmoord te plegen. Net toen hij uit het raam wilde springen, kregen zijn ouders de deur open en konden ze hem tegenhouden.

De moeder van Dillon stuurde ten einde raad een e-mail naar de bekende Amerikaanse golfer Sophie Gustafson, die ook stottert. Ze vroeg haar of ze er voor kon zorgen dat Tiger Woods van Dillons verhaal hoorde. Gustafson riep de hulp in van het blad Golf Digest, dat een verhaal over de jongen en de golfster publiceerde. De journalist beloofde er voor te zorgen dat het bericht Tiger zou bereiken.

Zo geschiedde. Deze week bedankte Gustafson Tiger Woods op Twitter. "Bedankt dat je mijn vriend Dillon een brief hebt gestuurd. Hij is zo blij!" Met Dillon gaat het heel langzaam wat beter, twitterde Gustafson daarna. De brief is overigens niet openbaar gemaakt.