Twintig jaar geleden veroorzaakte een 34-jarige lerares in het Amerikaanse Seattle een groot schandaal door een relatie te beginnen met een twaalfjarige leerling. Een jaar later werd Mary Kay Letourno zelfs zwanger van de jonge Vili Fualaau. Ze zijn inmiddels al jaren getrouwd. Naar aanleiding van hun tiende trouwdag is er een documentaire over het bijzondere stel gemaakt.

Letourno was nog met een ander gehuwd toen ze een relatie begon met haar jeugdige leerling. Een vriend van haar toenmalige echtgenoot bracht de relatie aan het licht. De lerares werd opgepakt en veroordeeld tot zes maanden cel, waarvan drie voorwaardelijk. Ze was toen al zwanger en beviel even later van dochtertje Audrey. Na haar straf pakte het opvallende duo de draad weer op. Ze raakte weer zwanger en kreeg nog een dochter.

De rechter was dit keer minder begripvol. Letourno kreeg een gevangenisstraf van 7,5 jaar. Pas in augustus 2004 kwam ze vrij. De inmiddels 21-jarige Fualaau vroeg direct een beŽindiging van het contactverbod aan en een jaar later traden ze in het huwelijk. Zij was toen al 43. Sindsdien zijn ze erg gelukkig samen.

In de documentaire legt het koppel onder andere uit hoe het leeftijdsverschil van 22 jaar hen nooit parten heeft gespeeld. Ook komt aan de orde dat Letourno geschrapt wil worden uit de lijst van seksuele delinquenten. Fualaau vertelt over zijn alcoholverslaving en depressie. Verder spreekt hij over de strijd die hij als minderjarige voerde tegen het systeem.