Je hebt schoonouders en je hebt schoonouders. Bij de eerste schoonouders is het nog best prima vertoeven. Je wordt serieus genomen, kunt samen dronken worden en praten over het weer ofzo. Bij de tweede schoonouders heb je gewoon echt geen klik, naja kan gebeuren. Maar de 30-jarige Rekha Nagvanshi just took things to a whooole other level.

De Indiase vrouw besloot namelijk doodleuk om in de thee van haar schoonouders te pissen wanneer zij op visite waren. En nee niet één keertje, want stoppen is voor quitters, maar dit deed zij ongeveer een jaar lang… Lekker man.

Rehka was uitgehuwd aan de 34-jarige Deepak maar was niet heel gelukkig.

Aldus een vriendin tegen de Mirror. “En op een dag besloot ze dat ze er genoeg van had. Maar toen ze weg was smeekte hij haar om terug te komen, ook voor hun vierjarige dochter.”

Rehka besloot hem weer terug te nemen op één voorwaarde: haar man moest koken, wassen en haar voeten masseren. Dit zat niet lekker bij haar schoonouders, die op hun beurt weer boos werden. Uit wraak besloot Rekha dus in het theepotje van de schoonouders te pissen. Want dat doe je als je boos bent.

Deze natte wraak kwam naar buiten toen de schoonmoeder op een dag de keuken binnenliep. Ze zag haar schoondochter gehurkt boven een theepotje zitten. De schoonouders wilden naar de politie gaan maar het is wettelijk gezien geen misdaad om in theepotjes te plassen. Wel zijn Rehka en Deepak definitief uit elkaar… Shock!!