In augustus trouwde het Canadese stel Jessica en Casey O’Donnell. Het werd niet de mooie dag die ze wensten en dat kwam door de ingehuurde ceremoniemeester. Hij maakte een potje van de ceremonie en een paar maanden later blijkt dat de man niet eens huwelijken mag afsluiten.

De O’Donnels hadden via internet George T. Casselman geregeld om de trouwceremonie te leiden. Op de dag zelf maakte de man niet zo’n beste indruk. Hij kwam maar moeilijk uit zijn woorden en liet de trouwringen vallen. Het bruidspaar baalde en probeerde tijdens het feest de gebeurtenissen een beetje van zich af te zetten.

Afgelopen maandag kreeg het stel te horen dat ze officieel niet zijn getrouwd. Hun ceremoniemeester mag helemaal geen huwelijken afsluiten. Dat kregen ze te horen toen de autoriteiten een routinecontrole hadden uitgevoerd op huwelijken die in de afgelopen periode waren voltrokken.

Het stel is voorlopig illegaal getrouwd en dat is in Ontario, waar hun woonplaats Peterborough onder valt, eigenlijk verboden volgens The Toronto Star. Jessica en Casey O’Donnel moeten nu diep in de buidel tasten om hun huwelijk officieel te bezegelen. Dat gaat ze 350 euro kosten. Dat geld hebben ze waarschijnlijk nog wel, want daags na hun illegale huwelijksvoltrekking belden ze met Casselman om hem de huid vol te schelden. De 175 euro die ze de fraudeur nog schuldig waren, weigerden ze te betalen.
Filmpje