Twee Indonesische voetbalclubs zijn uit de competitie gezet nadat ze vijf eigen doelpunten maakten in één wedstrijd. De winnaar zou naar de halve finale van de play-offs gaan en het daar op moeten nemen tegen Borneo FC, een club die banden met de georganiseerde misdaad zou hebben.
PSS Sleman en PSIS Semarang speelden de wedstrijd zondag in Jogjakarta. Beide clubs spelen op het één na hoogste niveau van Indonesië.

Tot de 86ste minuut stond de stand nog 0-0. Het was een saaie wedstrijd, waarbij de bal maar een beetje op en neer werd gespeeld.
PSS Sleman was de eerste die op het idee kwam een eigen doelpunt te maken, zodat ze zouden verliezen. Ze maakten twee doelpunten achter elkaar, en het leek erop dat PSIS Semarang de wedstrijd zou gaan winnen.

In de allerlaatste minuten wisten de jongens van Semarang maarliefst 3 eigen doelpunten te maken. Het resultaat: een 3-2 winst voor PSS Sleman.
Pusamania FC Borneo is een voetbalclub die begin dit jaar is opgericht door ontevreden supporters van Putra Samarinda. Sinds 12 maart spelen zij in de 2014 Liga Indonesia Premier Division, de hoogste voetbalcompetitie van dat land.
Filmpje