De politie van Kansas City heeft elf verborgen camera's gevonden in het appartement van een 25-jarige vrouw. De camera's werden gevonden nadat de vrouw er zelf één had ontdekt in een rookmelder.
De vrouw verdenkt haar 47-jarige huisbaas van het installeren van de camera's tijdens de verbouwing van haar badkamer vorig jaar. In die ruimte werden maar liefst vier spycams ontdekt.
Nadat de politie de eerste camera's had gevonden, bleek dat die met draadjes verbonden waren. De snoertjes kwamen allemaal uit in een pijp die helemaal doorliep naar de kelder van het gebouw. Daar trof de politie zes schermen aan. Een deel van die schermen stond op zwart omdat de camera's al verwijderd waren. Door middel van de beelden op andere schermen kwam de politie er achter dat in het appartement in totaal elf camera's verborgen moesten zitten.
De politie durft niet met zekerheid te zeggen wie achter het installeren van de spionage-apparatuur zit en onderzoekt de zaak nog. De vrouw is zo snel mogelijk verhuisd. Aan de krant de 'Kansas City Star' heeft ze laten weten dat de huisbaas haar een aantal keer mee uit eten heeft genomen. Ook deed hij haar een huwelijksaanzoek dat zij heeft afgewezen.