Ethan Couch reed dronken vier mensen dood, maar hoeft niet de bak in. De reden? De ouders van de 16-jarige Texaan zouden te rijk zijn. Daardoor leerde Ethan volgens de rechter dat geld al je problemen oplost. Ook stelden z'n ouders geen grenzen. Door zijn gebrek aan opvoeding zit Ethan de komende tien jaar in de reclassering, in plaats van in de cel.
In juni reed Ethan, 50 kilometer per uur te hard, tegen een stilstaande auto aan. Daar hielp pastoor Brian Jennings de familie Boyles om hun auto weer aan de praat te krijgen. Jennings, moeder en dochter Boyles en een vriendin kwamen bij de crash om het leven. Ook twee vrienden van Ethan raakten verlamd door het ongeluk. Een van hen kan alleen nog maar communiceren door te knipperen. Meer details zie je hier in een reportage van FOX News.
Ethans ouders hebben beloofd dat ze hun zoon naar een privékliniek sturen. De opname in die kliniek kost 450.000 dollar per jaar. De rechter hoopt dat de reclassering en de kliniek ervoor zorgen dat Ethan bijdraait. Als Ethan zijn proeftijd schendt, moet hij alsnog tien jaar de bak in.

Eric Boyles, wiens vrouw en dochter omkwamen bij de crash, is teleurgesteld in de uitspraak. "Uiteindelijk heeft het geld vandaag gewonnen. Ik heb het gevoel dat een andere tiener er niet zo gemakkelijk af zou zijn gekomen", zegt hij tegen de Amerikaanse krant The Star-Telegram. Ook de vrienden van pastoor Brian Jennings zijn niet blij met de uitspraak.