Een gezin dat het interessant leek om met zn allen een verwantschapstest te doen keek lelijk op toen bleek dat de vader niet de biologische vader is van zijn inmiddels 21-jarige dochter. Normaal zou het vingertje in de richting van de moeder worden gewezen, maar in dit geval niet, want ze waren naar een kliniek gegaan voor een kunstmatige inseminatie.

Het gezin is na hun ontdekking op speurtocht gegaan om uit te zoeken wie de echte biologische vader is van de dochter. Zij kwamen uit bij een man die in de kliniek werkte, middels een DNA test bij diens moeder.

De vrouw vond dat de kliniek medewerker, Thomas R. Lippert, altijd al zo opvallend trots was op het resultaat van zn werk. Hij had ook een soort schrijn met fotos achter zijn bureau met alle babys die hij ouders had helpen krijgen.

Of er tussen die babys meer kinderen zijn van Lippert is lastig te achterhalen, de kliniek is al tijden gesloten en de man zelf is in 1997 overleden. Een schoon verleden had hij in ieder geval niet, tijdens de detective werkzaamheden van het gezin kwamen zij er ook achter dat de man, voor hij bij de kliniek kwam te werken, vast heeft gezeten voor het ontvoeren van een studente. Die hij drie weken heeft opgesloten, soms in een kist, en op wie hij elektroshocktherapie uitvoerde met de bedoeling om haar verliefd op hem te maken. Filmpje