Puppy Zeus heeft het goed verpest thuis. Zijn baasjes Matthew en Kerry vinden dat tenminste. Het zes maanden oude hondje was vorige week zaterdag home alone en veroorzaakte een ontploffing omdat hij in een bus deodorant beet.

De puppy veroorzaakte zo'n ontploffing dat de ramen in de woonkamer eraan kapot gingen. Kerry is blij dat zij en haar vriend Matthew op dat moment niet thuis waren. Dat had namelijk heel anders kunnen aflopen.

De brandweer dacht eerst dat de explosie veroorzaakt werd door lekkende gasleidingen, maar er bleek iets anders aan de hand te zijn. Pas later werd de deodorantbus ontdekt. Het ding lag naast de boiler en toen die aanging, explodeerde de boel.

"Ik wist niet eens dat we die bus deodorant in huis hadden", vertelt Matthew. "Het was een kerstcadeautje van Kerry haar ouders en zat in een doos onder de tafel."

Het is een flinke bende in huis. Naast de ramen waren ook de open haard, de vloer en de bank verwoest. In totaal wordt de schade geschat op zo'n 2400 euro. De dader