Een Chinese man schrok zich een hoedje toen hij een hotelontmoeting had geregeld met een meisje dat hij online had ontmoet. Zijn internetdate bleek zijn schoondochter te zijn.
De 57-jarige Wang had Lili online ontmoet maar had geen flauw vermoeden dat het de vrouw van zijn zoon was. Beiden hadden ze namelijk gelogen over hun identiteit door valse informatie en foto’s te gebruiken. Zo claimde Lili dat haar man in de gevangenis zat en deed Wang zich voor als een weduwnaar. Na wat heen-en-weer gechat besloten ze af te spreken in een hotel in Muling City.
Ook Lili wist niet dat haar date haar schoonvader was. Volgens Chinasmack stamelde Wang toen hij zijn schoondochter zag: “Hoe kan de persoon met wie ik een hotelkamer ga delen nou de vrouw van mijn zoon zijn?”
Tot overmaat van ramp was Wangs zoon achter de geheime rendez-vous van zijn vrouw gekomen en was hij haar gevolgd naar het hotel. Om daar vervolgens te ontdekken dat zij met zijn bloedeigen vader had afgesproken.
Wangs zoon kon er niet om lachen en ging door het lint. Hij sloeg zijn vader en mepte ook zijn vrouw, wat haar drie losse tanden opleverde. Het ruziënde drietal is door de politie opgepakt nadat hotelpersoneel de politie had gebeld.