De 23-jarige Inna Zhirkov is het aankijken meer dan waard. Niet voor niets is ze Miss Rusland geworden en als WAG (Wives and Girlfriend) deed ze het niet al te slecht in Engeland en omstreken.
Inna is namelijk getrouwd met de bekende Russische voetballer Joeri Zhirkov en op de tribune was ze een graag geziene gast. Wat schoonheid betreft zit het dus allemaal wel goed met deze bloedmooie vrouw. Het enige waar het een beetje aan schortte is haar algemene kennis. Niet in alle gevallen gaan schoonheid en intelligentie samen.
De moeder van twee kinderen wist niet precies of de aarde nu wel of niet om de zon draait. De video met het interview doet het heel erg goed want er hebben al 4.7 miljoen mensen op geklikt en draagt de illustere titel “Als je geld hebt, heb je geen verstand nodig“.
In Rusland ging het los op het internet en in de media en werd er zwaar de spot met haar gedreven. Reden genoeg voor Zhirkov om afstand te doen van haar titel en nooit meer aan Miss Verkiezingen mee te doen. Foto