"Ik liep het toilet binnen en op nog geen meter afstand stond de tijger", aldus de Amerikaanse Jenna Krehbiel.
Het was haar allereerste circusvoorstelling, eentje die Jenna Krehbiel zich nog lang zal heugen. "De act met de tijgers was net afgelopen dus ik besloot om even naar het toilet te gaan", aldus Jenna Krehbiel. Enkele seconden later ontsnapte een tijger uit zijn kooi tijdens een show van het Shrine Circus in het Amerikaanse Kansas. Jenna’s man maakte zich zorgen om zijn vrouw en belde haar: "Sluit je op in de wc's", adviseerde hij zijn vrouw.
De vrouw stapte het toilet binnen, sloot de deur achter zich en zag toen op nog geen meter afstand het roofdier staan. "Mijn eerste gedachte was: ik moet kalm blijven. Ik heb me toen heel langzaam omgedraaid en ben de wc uitgelopen."
Jenna en haar man waren geschrokken, maar hun dochter totaal niet. "Zij wilde alleen maar weten of de tijger zijn handen had gewassen in het toilet. Kinderen zien geen gevaar."
De dompteurs vingen de ontsnapte tijger na enkele minuten. Volgens de circusdirecteur is het roofdier gezond. "Ik ben vooral opgelucht dat er niemand gewond is geraakt."