Een student van de universiteit van New York heeft per ongeluk een relletje veroorzaakt, toen hij een mail die aan alle studenten was gericht, beantwoordde aan iedereen.
De e-mail herinnerde de studenten aan het invullen van hun belastingformulier. Tweedejaars Max Wiseltier reageerde op de mail, maar drukte per ongeluk op reply all. Zo kregen alle 39,979 studenten zijn bericht.
Wiseltier bood meteen in een nieuwe mail aan iedereen zijn excuses aan. Doordat hij daarbij zijn foutje uitlegde, hadden veel studenten door wat er gebeurd was en besloten elkaar lollige berichtjes te sturen.
Zo kregen de studenten een berichtje van iemand die vroeg of hij een pen mocht lenen, werden foto's van de acteur Nicholas Cage verzonden en stelden ze elkaar vragen als 'Zou je eerder met honderd paarden ter grootte van een eend vechten, of met n eend ter grootte van een paard?' De universiteit bleek een verouderde instelling in het e-mailsysteem te hebben gebruikt, waardoor studenten op elkaar konden reageren. Een woordvoerder zegt dat het inmiddels niet meer mogelijk is om reply all te gebruiken en heeft alle mails verwijderd. De school zoekt nog uit of er serieuze berichten verloren zijn gegaan.