Hoe erg is het met de huizenmarkt gesteld als een 14-jarige een huis kan kopen? Erg. Maar goed nieuws voor Willow Tufano uit Florida, die verder heel normaal is: ze is fan van Lady Gaga en gek op dieren. En ze is dus een huiseigenaar n huisbaas.
Hoe kwam het zo ver? Als klein meisje komt Willow al met de woningmarkt in aanraking door haar moeder, die makelaar is. Na het instorten van de huizenmarkt werkt haar moeder met investeerders die azen op goedkope huizen in de executieverkoop. Soms gaat ze mee, en bij een van die keren ziet ze een huis dat nog helemaal vol spullen staat. Haar ondernemersbloed begint te borrelen: ze vraagt of ze de spullen mag hebben om door te verkopen.
Dat mag, en zo verkoopt Willow meubels en apparaten uit het huis - en al gauw uit veel meer huizen. Daar verdient ze zo'n 500 dollar per maand mee, waarvan ze het meeste op haar spaarrekening zet.
Als haar moeder een huis te koop ziet staan voor 12.000 dollar, in plaats van de 100.000 die het ooit waard was, grijpt Willow haar kans. Ze deelt de koop met haar moeder, maar is van plan om die in de komende jaren uit te kopen, zodat ze op haar 18e haar naam op de papieren kan zetten.
Nu verhuurt ze het voor 700 dollar per maand en denkt ze erover om een tweede huis te kopen.