Haar eenzijdige dieet is een 17-jarig Engels meisje bijna fataal geworden. Stacey Irvine at 15 jaar lang alleen maar kipnuggets en werd met bloedarmoede en opgezwollen aderen in haar tong naar het ziekenhuis gebracht.
Aan The Sun vertelt het meisje uit Birmingham dat ze nog nooit groente of fruit heeft gegeten. Naast de nuggets eet ze verder nog af en toe patat, chips en geroosterd brood. "Maar het hoofdbestanddeel van al mijn maaltijden zijn kipnuggets. Ik kan er gewoon niet tegen om iets anders te eten."
Stacey werd met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis nadat ze was flauwgevallen. De dokters begonnen onmiddellijk met vitamine-injecties. Haar moeder is ten einde raad. "Ik snap niet waarom ze niet kan stoppen met die verdomde nuggets. De dokters zeggen dat ze dood gaat als ze alleen maar nuggets blijft eten, maar ze zegt dat ze niet anders kan."
Toch lijkt er licht te gloren aan het einde van de tunnel. "Ik begin te beseffen dat het niet goed voor me is", geeft Stacey toe aan The Sun. Bovendien veroorzaakt haar bijzondere dieet een ander groot probleem: Stacey heeft inmiddels al vier vuilniszakken vol met gratis speelgoedjes die ze bij haar maaltijden in fastfoodrestaurants heeft gekregen.