Amerikaanse tv-kijkers zijn geschokt door het optreden van de 4-jarige Maddy Jackson in Toddlers and Tiaras. De kleuter voerde een nummer van Dolly Parton op met flinke nepborsten en nepbillen.
De nepborsten en billen van Maddy zijn een idee van haar moeder, Lindsay Jackson. Veel mensen reageerden geschokt op de aflevering met de kleuter, maar de moeder vindt dat onzin. “Sommige mensen vinden dat dit te ver gaat, maar voor ons is dit heel normaal. De nepborsten en –billen krijgen extra bonuspunten van de jury,” verklaart de vrouw. “Beautyverkiezingen zitten bij ons in de familie.”
Maddy zelf lijkt niet zo goed te weten waarom ze de gevulde bh en onderbroek aan krijgt. Wel geeft ze in een interview aan dat zichzelf mooier vindt met de nepborsten en dat ze haar nieuwe rondingen leuk vindt. De jury maakte geen probleem van de valse lichaamsdelen, maar de kijkers deden dit zeker wel. Nadat het programma werd uitgezonden ontstonden meerdere facebookgroepen die willen dat het programma uit de lucht gehaald wordt. Foto