De Duitse voetbalclub BSC Regensburg zit met de handen in het haar. Al een maand kunnen ze op geen enkele manier terecht op hun eigen voetbalveld en wel omdat het, inmiddels beruchte, circus Brumbach dat heeft overgenomen.
Het circus had toestemming om een weekend op het veld te staan om daar tv-opnames te kunnen maken. Toen het weekend voorbij was weigerden zij te vertrekken. De politie heeft al aangegeven niets te kunnen doen, aangezien er geen hek om het terrein staat. Zodoende is er geen sprake van huisvredebreuk. De circus familie is inmiddels wl zo slim geweest om een hek rond het veld te zetten.
Helmut Brumbach, directeur van het circus, heeft aangegeven geen kant op te kunnen. Zijn mensen zijn verwikkeld in een ruzie met een concurrerende circusfamilie, waardoor zes mensen gewond raakten. Sindsdien kampt circus Brumbach met een slecht imago.
De voetbalclub heeft inmiddels een actie op touw gezet om geld in te zamelen. Op die manier probeert de club genoeg geld bij elkaar te krijgen om het terrein 'circus-vrij' te maken.