Uit angst om alle verhalen die ze las op websites over de eindtijd en om wat ze op zondag in de kerk hoorde over de verschrikkingen die de mensheid te wachten staan, heeft een vrouw in Amerika getracht beide dochters te doden, waarna ze de hand aan zichzelf wilde slaan. Ze wilde haar dochters en zichzelf beschermen tegen de antichrist.
De politie kreeg een telefoontje van een voorbijganger die had gezien hoe een vrouw het lichaam van een meisje in haar auto tilde. Toen de gealarmeerde politie kwam, gaf de vrouw toe haar beide dochters de keel te hebben doorgesneden. Ze wilde de lichamen naar het huis van een vriend brengen en daar vervolgens haar eigen keel doorsnijden. De vrouw is aangehouden en voorlopig in een psychiatrische kliniek ondergebracht.
De vrouw had de ‘operatie’ bij haar kinderen niet goed uitgevoerd. Ze leefden nog toen de politie ingreep. De beide meisjes zijn met spoed naar een ziekenhuis overgebracht, waar ze zijn geopereerd. Ze verkeren inmiddels buiten levensgevaar.
Lyn Benedetto (47) verklaarde tegenover de politie dat de Opname van christenen voor de deur stond, maar dat christenen voor die tijd nog door een verschrikkelijke tijd moesten gaan. Dat was haar beeldend uitgelegd in haar kerk en ze had erover gelezen op allerlei websites die angstaanjagende berichten verspreidden.
De vrouw was bang dat haar beide dochters aan die verschrikkingen zouden toegeven en het merkteken van het Beest, als genoemd in Openbaring 13, zouden accepteren. Daardoor zouden ze voor de eeuwig in de hel branden. Om dat te voorkomen wilde de vrouw de beide kinderen doden, zodat zij in ieder geval rechtstreeks naar de hemel zouden gaan.