Jesse heeft een oogje op Marjolein. En Marjolein wil wel met hem uit. Maar dan blijkt Jesse al een vriendinnetje te hebben...
In het programma Timur Open Radio op de zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 hoor je wekelijks de Flirt Je Stijf Om Kwart Voor Eén. Voor wie dat nog niet eerder heeft gehoord: je kunt als luisteraar aangeven op wie jij heimelijk een oogje hebt.
Timur en Rámon bellen de persoon in kwestie op, leggen uit dat er iemand een bietje verliefd is en stellen de persoon voor de keus: flirt je terug en ga je op kosten van BNN uit eten of zeg je: nee hoor, geef mij maar 75 euro. Altijd weer spannend...
Welnu, zaterdag 5 maart werd Timur vervangen door Frank Dane en belde Jesse uit Vriezenveen in: hij had een oogje op Marjolein. En Marjolein zag het wel zitten om met Jesse uit eten te gaan. Geslaagde flirt zou je zeggen.
Totdat aan het einde van de uitzending Jennifer opeens opbelt. Rámon is behoorlijk in de war, want dit heeft hij nog niet eerder meegemaakt. En hij is als stagiair toch al zeker een jaartje of acht bezig met radio maken. Wat blijkt: Jesse heeft al een relatie. Met Jennifer!
Ramon zit morgen (zaterdag 12 maart) weer in de studio. Zou hij weten te achterhalen of Jennifer en Jesse nog bij elkaar zijn? Bekijk hier de gesprekjes... En hoe zou dit aflopen?