Een veertigjarige man uit Florida is gearresteerd omdat hij zich seksueel vergreep aan het hondje van zijn kamergenoot. Tomas Bautista wordt beschuldigd van dierenmishandeling. In de staat Florida bestaat geen wet die seks met dieren specifiek verbiedt.
Dat schrijft The Sun-Sentinel. Het baasje van de driejarige Chihuahua Mimi, de 67-jarige Clemente Velasquez, betrapte Bautista op heterdaad in hun tuin. "Mimi is verzorgd door een dierenarts. Ze doet niet veel meer dan wat op de sofa liggen", zegt Velasquez. "Ze is niet zo vrolijk als normaal".
Toen Velasquez thuiskwam, trof hij in zijn woning een dronken Bautista aan. Velasquez adviseerde zijn kamergenoot om te gaan slapen, maar in plaats daarvan liep Bautista met de hond naar de achtertuin. Kort daarna hoorde Velasquez zijn hondje huilen. Toen hij ging kijken wat er aan de hand was, zag Velasquez hoe Mimi wegrende van Bautista, die zonder broek op het gras lag. Velasquez ging met het hondje naar de dierenarts en de politie kwam Bautista arresteren.