Een vrouw uit Illinois werd vorig jaar gearresteerd nadat ze een agent bedreigd had met een "doorzichtig en hard genotswapen voor vrouwen" (serieus, wapen...?). De dame beweert nu echter dat ze zich bedreigd voelde door de agent en dat ze de vibrator enkel wilde gebruiken als verdedigingsmiddel.
Carolee Bildsten werd vorig jaar gevonden langs de kant van het weg in het gras. De politie werd toen gebeld door de eigenaar van een visrestaurant, die beweerde dat de licht beschonken vrouw weigerde haar rekening te betalen. Zij ging echter meteen in de verdediging en vertelde dat ze geen geld bij had maar dat ze nu meteen naar huis ging om het te halen.
De agent zette haar dus in de wagen en vergezelde haar naar huis. Daar aangekomen begon ze te rommelen in een lade met kousen, maar in plaats van geld toverde de dame opeens een seksspeeltje tevoorschijn. Even later werd ze gearresteerd op beschuldiging van aanranding van een agent in functie en diefstal. Nu ze voor de rechter moet verschijnen, komt de vrouw echter met een heel ander verhaal op de proppen.
“Ik was mijn geld aan het tellen toen de agent plotseling mijn slaapkamer binnenliep en me deed schrikken”, vertelt ze. Ze voegde er ook nog aan toe dat ze net in de krant had gelezen over een agent uit de buurt die beschuldigd was van aanranding. “Hij maakte me nerveus, maar ik heb hem zeker niet aangevallen met de vibrator. Ik hield het ding gewoon omhoog en zwaaide er wat mee.” Naar verluidt was de vibrator het beste wat ze op dat moment kon vinden om zich te verdedigen.