Mocht je graag wat meer willen opvallen dan anderen in het verkeer? Dan hebben we hier een passende aankooptip voor je. Een felrealistische replica van de coolste Batmobile uit de geschiedenis der Batmobielen. Leuk extraatje: het gevaarte staat gewoon op kenteken.
Een van de meest legendarische FilmAuto’s ooit: de Batmobile uit Batman (1989) en Batman Returns (1992). Veel gaver wordt het niet qua replica’s, want van alle pogingen die we op Autoblog voorbij hebben zien komen, steekt deze er met kop en schouder bovenuit. Wat wil je, als er gewoon werkende machinegeweren te voorschijn komen. Oké, ze vuren losse flodders af, maar toch. Geen linkerbaanklever die voor je blijft hangen met zo’n gadget.
Daarnaast beschikt deze Batman-vervoerder over air ride, infrarood camera’s, sirenes, DVD-spelers en cruisecontrol. Het leuke hieraan: dit apparaat schijnt -volgens de verkoper- nog prima te sturen ook. Het geheel is opgebouwd rondom een buizenframe en uitgerust met een Corvette-aandrijflijn. De eigenaar claimt dat hij hiermee snelheden van 190 km/u heeft gehaald. Niet slecht, voor een gemotoriseerde nachtmerrie-bezorger. Gooi er een bieding tegenaan die in de richting van $165.000 komt, en wellicht is-ie van jou.
Foto