Een moeder uit Cambridge, die eerder een Botox-sessie aan haar 15-jarige dochter cadeau deed, leert haar jongste kind paaldansen. Dat schrijft de Britse tabloid The Sun.
De 50-jarige Sarah Burge, eigenares van een seksclub, ziet geen graten in haar paaldanslessen. "Voor Poppy is dit net hetzelfde als op een klimrek spelen", klinkt het. "Bovendien is het gezonder dan de hele dag voor de tv zitten".
Daar zijn heel wat mensen het niet mee eens. Pedagogen menen dat de 7-jarige Poppy op een te jonge leeftijd in contact wordt gebracht met seks.
Burge beseft dat heel wat mensen misnoegd zijn door de paaldanslessen. "Maar ik trek het me niet aan. Iedereen ziet zo'n danspaal als een seksattribuut, maar dat hoeft niet per se zo te zijn". De vrouw denkt ook aan de toekomst. "Als Poppy mijn club op een dag overneemt, dan weet ze wat goede dansers in huis moeten hebben".
In maart verscheen Burge nog in The Sun nadat ze haar 15-jarige dochter Hannah een Botox-sessie cadeau had gedaan. De moeder, die zelf niet vies is van wat plastische chirurgie, geeft toe dat ook de jonge Poppy een borstvergroting wil. "Die krijgt ze als ze oud genoeg is", klinkt het. "Mijn dochters kan ik echt niets weigeren".
Foto