De 25-jarige Harry Jackson vertoonde een staaltje van lef toen hij na direct zijn uitbraak een winkel in Woodbine, Georgia, beroofde.

De uitbraak werd ontdekt toen bewaarders een celdeur open zagen staan. Een gerucht dat rond januari al de ronde deed was bewaarheid geworden; gevangenen konden met een kunststof bezemhaar het elektronisch slot openen. Toen men een melding van inbraak kreeg, was een optelsom snel gemaakt. Maar wat hierna gebeurde kon niemand vermoeden.

Niet veel later kwam Jackson weer terug bij de gevangenis. Hij probeerde ongezien met ongeveer 14 pakjes sigaretten in te sluipen. Een oplettende bewaarder zag zijn schaduw en arresteerde hem vlot.

De reden van de uitbraak en diefstal was simpel; rookwaar is verboden in de bajes. Van buiten wordt er geregeld iets op de binnenplaats gedropt. Het was de beurt aan Jackson om de contrabande binnen te halen, maar jammer genoeg lag er ditmaal niets. Uit vrees voor represailles besloot hij om over een hek te klimmen en een ruit bij Snappy Foods in te gooien. Hij zit weer vast, in afwachting van een nieuwe rechtszaak.