Dat is het advies van de 105-jarige Clara Meadmore. Vaak horen we van oude mensen hoe ze zo oud zijn geworden, gezond leven, gehuwd of samenwonend zijn, of juist weer niet. Zo heeft iedere eeuwling wel zijn/haar verhaal maar dat van Miss Meadmore is uniek.

Hoewel ze wel een aantal huwelijksaanzoeken heeft gehad is het er nooit van gekomen, te druk met haar leven en werk als ze was. Soms vroegen mensen haar of ze lesbisch was, maar ook dat speelde niet mee, het toen nog jonge besje had gewoon geen behoefte aan een levenspartner of sex buiten een relatie. Miss Meadmore verklaarde dat in haar jeugd je alleen sex had met de man met wie je was getrouwd, tegenwoordig is dat allemaal zo vluchtig geworden.

Wat volgens de maagd zelf ook mee speelt is dat ze erg onafhankelijk was waardoor mannen al snel hun interesse verloren. Een vriend, Josie Harvey, legde uit dat Clara zo oud is geworden omdat ze niet de druk op zich had om een man onder de duim te hoeven houden. Goede vriendschappen waren er genoeg, altijd platonisch maar intens.

Ze neemt genoegen met haar muziek, radio, een goed boek en wat tuinieren en een welverdiend pensioen na een werkzaam leven als secretaresse, onder andere bij het Britse leger in Egypte tijdens de Tweede Wereldoorlog.