Canadees Pauly laat veertig keer een naald in zijn oog zetten.
Het kost tegenwoordig verdomd veel moeite om met je tattoo in de media te komen. Een servies op je hoofd, een schilderij op je arm, seks met een aardbol, een aarsgewei, een streepjescode of twee siliconenborsten zijn al gedaan, dus moet je origineel zijn.
Pauly 'Unstoppable' uit Toronto liet daarom zijn oogbal helemaal blauw maken met een tattoonaald. Dat moet een heerlijk gevoel zijn geweest... Maar liefst veertig keer ging de naald zijn oogbal in, voordat het ding helemaal egaal blauw was. De inkt was gemixt met een antibiotisch oogreinigingsmiddel, om te voorkomen dat er in de toekomst infecties ontstaan.
Als je denkt 'wat een idioot!', dan heb je gelijk. Maar volgens Pauly ging hij niet over één nacht ijs bij zijn keuze voor een blauwe oogbal. "Ik wil benadrukken dat de behandeling van tevoren uitvoerig is onderzocht door mensen die verstand hebben van de risico's en mogelijke complicaties. Probeer het dus niet zomaar uit, maar wacht even totdat de effecten duidelijk zijn. Of ik genees of ik word blind."