Een jaloerse Duitser heeft tijdens een romantisch etentje de cavia van zijn vriendin opgediend. De 29-jarige Werner Brenner kon er niet tegen dat zijn vriendin Lara Hochner meer oog had voor haar cavia dan voor hem. Hij doodde het pluizige diertje met een hamer en gooide het in de pan, meldt ananova.com.
Hochner kwam er pas na het diner achter wat er met haar cavia Rudi was gebeurd Toen ze hem wilde voeren bleek hij verdwenen. Vervolgens biechtte Brenner op dat ze het beestje net zelf hadden verorberd.
"Ze had altijd meer aandacht voor Rudi dan voor mij in de drie jaar dat we samen waren," verklaarde Hochner. "We maakten ook altijd ruzie omdat het stomme beest 's nachts zoveel lawaai maakte." Toen hij een vrije dag had en zijn vriendin aan het werk was zag Brenner zijn kans schoon. Hij sloeg Rudi dood met een hamer, haalde zijn ingewanden eruit, frituurde het beestje en diende hem op.
Laura Hochner maakte de relatie meteen uit en is weer bij haar ouders gaan wonen. Ze is een rechtszaak begonnen tegen haar ex-vriend, meldt ananova.com.