Twee koppeltjes hebben, in de Amerikaanse stad Detroit, een klacht ingediend tegen een politieagent. De man heeft, volgens de vier, hen verplicht om seks te hebben met elkaar.
De vier gedupeerden, allemaal in de 20, waren om drie uur 's nachts wat aan het drinken in hun wagen, toen de politieagent achter hen stopte. In de Verenigde Staten mag je pas drinken vanaf je 21ste en nooit in het openbaar. De jongeren waren dus illegaal bezig en vroegen de agent om "mild te zijn".
De agent ging daarmee akkoord, maar vroeg hen "om het voor hem de moeite waard te maken". Hij verplichtte hen om te vrijen in de wagen. Ongeveer een kwartier lang gingen de vier daarmee akkoord. "Ik was de hele tijd aan het wenen. We hadden geen keuze. Het was verschrikkelijk", vertelde een van de vier anoniem aan Free Press.
Toevallig passeerde er een andere agent op de plaats. "Hij ging even praten met zijn collega, kwam terug en vertelde ons dat 'niet alle agenten slechterikken zijn'", verklaart de vrouw. De volgende ochtend gingen ze allevier naar de politie om klacht in te dien. De man is geschorst en moet voor een intern comité verschijnen.