Een man die zijn vriendin ten huwelijk vroeg waarna ze bij een noodlottig ongeval om het leven kwam, heeft dat ongeval vermoedelijk zelf veroorzaakt. Hoewel de man claimt dat ze ja zei en ze daarna op een onbewaakt moment van een klif viel, denkt de politie dat de vrouw is geduwd.

Toen de politie arriveerde op de plek waar de vrouw is verongelukt, liet de man weten dat hij haar net ten huwelijk had gevraagd. Hij zou na het blije moment even wat uit de auto zijn gaan halen, waarna de vrouw van de rotspartij af zou zijn gevallen. Ze zou daarbij hebben gedronken.

De politie denkt dat de vork anders in de steel zit, meldt Metro UK. Er zijn tekenen van 'een gewelddadige worsteling' gevonden. Ook werden er gebroken glazen gevonden en een kapotte speaker. Wat het verhaal helemaal ongeloofwaardig maakt voor agenten, is dat de ring nog in de zak van de man zat en niet om de vinger van de vrouw.

Volgens haar familie was ze van plan om een eind te maken aan de relatie. Ze denken dat ze een huwelijksaanzoek nooit zou hebben geaccepteerd.