Een vrouw in Missouri (VS) die na seks in een auto een soa opliep, krijgt van de verzekering mogelijk een schadevergoeding van 5,2 miljoen dollar. Door seks met haar ex in zijn auto heeft de vrouw nu het HPV-virus en daarom mag de verzekering lappen.

Het gaat om de maatschappij GEICO, waar de auto van de ex is verzekerd. De ex in kwestie zou zijn gediagnosticeerd met keelkanker en zou HPV met zich meedragen. Hij zou toch seks met haar gehad hebben, ondanks dat hij de risico's kende, meldt Daily Mail.

Omdat schadelijke uitstoot plaatsvond in de auto, lijkt het erop dat de vrouw juridisch gezien misschien wel eens een punt kan hebben. Volgens de polisvoorwaarden, keert de verzekering ook uit wanneer iemand een verwonding oploopt in het betreffende voertuig. Gezien de HPV vermoedelijk is overgedragen in de auto - volgens de vrouw dan - staat ze mogelijk in haar recht.

Doorgaans komen de verwondingen door een botsing, aanrijding of omdat iemand de vingers tussen de deur krijgt. Een schadevergoeding vanwege een soa, is vooralsnog nieuw voor de verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf is nog in conclaaf met de federale rechter of ze de vrouw ├ęcht een schadevergoeding moeten betalen.