Een avondje drinken kwam een Thaise man donderdag duur te staan. Hij had het vertikt om een avondmaal te bereiden voor zijn 43-jarige echtgenote, en dat werd hem niet in dank afgenomen. Bij thuiskomst wachtte de 45-jarige Boonchuey Mooseeton een onaangename verassing: zijn vrouw had besloten zijn tampeloeres te bewerken met een harpoen.

Toen Chanita Kuedrum, de vrouw van de Boonchuey, eerder die dag thuiskwam van haar werk verwachtte zij daar een avondmaal aan te treffen. Alleen waren zowel een stevige maaltijd als haar echtgenoot in geen velden of wegen te bekennen.

Toen haar man terugkwam van een potje kantelen met vrienden besloot Chanita het heft in eigen handen te nemen en op jacht te gaan naar een stuk vlees. Helaas voor de Thai was dat stuk vlees zijn bloedeigen lid. Boonchuey was dermate teut dat hij pas de volgende dag naar het ziekenhuis ging. De ingreep van zijn levenspartner was doeltreffend, de onvrijwillige operatie leverde hem 17 hechtingen op.

De Thai stelt volgens de Daily Star het weerzien met zijn vrouw, waarmee hij 21 jaar samen is, nog even uit. ''Ik wacht nog even met thuiskomen tot ze is afgekoeld'', aldus de 45-jarige Boonchuey uit Buriram.