Een beetje passie en initiatief kunnen we wel waarderen als het om daten gaat. Maar sommige mensen weten daar wel heel ver in te gaan. Zoals de 35-jarige Jason Loger, die op de tweede date met Taryn Collins een militaire sleepboot op de kop tikte.

Gelukkig voor Jason is het goed afgelopen: samen met Taryn en hun kind woont hij inmiddels op het oude schip.
Foto Hij tikte de boot voor ruim 40.000 euro op de kop en is vervolgens aan de slag gegaan met verbouwen om het vaartuig bewoonbaar te maken.

Taryn, dierenarts van beroep, kon de spontane actie van de man wel waarderen. Er volgden meer dates en al snel besloot ze samen met haar chihuahua naar het schip van Jason en zijn hond te verhuizen. Een goede keuze, zo zou later blijken, het gezin bestaat sinds acht maanden uit een extra persoon: zoon Russell.

Overigens was Taryn niet direct overtuigd. "Ik zag de boot en ik dacht: dit is een varende tetanusprik", zegt ze tegen MetroUK. "Maar toen ik de liefde en passie van Jason voor dit project zag, werd ik ook langzaam verliefd op dit idee."

Waar de meeste mensen nog kiezen voor rondreizen en wonen in een busje onder de noemer #vanlife, gaan Jason en Taryn nog een stapje verder. "We kunnen gaan en staan waar we willen. Zeker tijdens de pandemie was het ideaal dat we elk moment ons uitzicht kunnen aanpassen."

Uiteraard gaat een bijzondere woonplaats ook gewoon gepaard met de nodige content op social media. Mocht je willen weten hoe het stel precies leeft, dat delen ze onder andere op TikTok.