De nationale directeur van MUFON in Japan en lid van het Experiencer Research Team van MUFON Peter Whitley, beweert dat hij al drie keer is ontvoerd door buitenaardse wezens.

In een openhartig gesprek met Jeff Mara vertelt de Amerikaanse directeur die nu permanent woont in Japan, dat hij op zijn 17e tegen zijn wil werd meegenomen door aliens.

“Ik lag op bed en was bang. Ik weet dat wezens van een andere planeet mij hebben meegenomen in een ruimteschip en verschillende proeven bij mij hebben uitgevoerd”.

“Mensen denken dat ik gek ben, maar ik weet wel beter”, zegt hij aan Mara.

Volgens Whitley is hij vervolgens een aantal jaren later nog twee keer meegenomen. Bij een van deze ontvoeringen was ook zijn 1-jarig kind het slachtoffer.

“Een groot deel van wat er allemaal is gebeurd ben ik kwijt omdat ik kennelijk verdoofd werd. Maar ik weet zeker dat er diverse tests bij ons zijn gedaan”, aldus zijn uitleg.

Intussen komen de laatste tijden steeds meer meldingen van onder anderen Amerikaanse gevechtspiloten die UFO’s hebben waargenomen. In 2015 werden de beelden boven de oostkust van de VS vastgelegd door een infraroodcamera aan boord van een F/A-18 Super Hornet straaljager die op 25.000 voet vloog.

Recentelijk gaf de voormalige president van de Verenigde Staten van Amerika Barack Obama tijdens een televisie vraaggesprek toe, dat er al jaren onverklaarbare waarnemingen boven het aardse luchtruim worden gemeld.

Ook Luis Elizondo, de voormalig directeur van het Advanced Aerospace Threat Identification Program van de Amerikaanse defensie-afdeling vertelde dat er voor sommige gemelde waarnemingen geen enkele verklaring kan worden gevonden.

Volgens hem is het meer dan zeer aannemelijk dat buitenlandse wezens regelmatig de aarde bezoeken.

Het Pentagon meldde in december 2017 vanwege de vele meldingen een geheim ufo-onderzoek te hebben opgestart. Voor meer dan 140 meldingen kan het Pentagon ondanks diepgaand onderzoek geen verklaring vinden.