Een bruiloft regel je niet één, twee, drie. Meestal gaan er maanden voorbereiding inzitten en probeer je op alle details te letten. Het aantal gasten, wie naast wie gaat zitten, uitnodigingen, locaties, fotograaf, etc... Er komt een heleboel werk bij kijken en is niet zomaar gedaan.

Een heel belangrijk onderdeel van een huwelijk is het eten en niet in het minste de bruidstaart. Een bruidstaart hoort bij de traditie, het bruidspaar snijdt deze gezamenlijk aan en voert elkaar het eerste stuk.

Maar, stel je eens voor dat je huwelijksdag verloopt zoals je hebt gedroomd. Dan komt het moment om de taart aan te snijden...en is deze van piepschuim!

Dit overkwam Shine Tamayo (26) en haar partner Jhon Chen (40) uit de Filipijnen. Ze hadden een huwelijksplanner zo'n 2500 euro betaald om het voedsel en decoratie te regelen voor de huwelijksreceptie.

De ceremonie verliep als een sprookje. Maar in het hotel waar de receptie plaats vond, was nergens voedsel te bekennen. Vastbesloten om dit hun dag niet te laten verpesten, bestelden de pasgehuwden eten van een nabij restaurant, aldus LadBible.

Ondanks deze enorme teleurstelling hoopte Shine zich op te vrolijken door de bruidstaart aan te snijden. Alle ogen waren op het bruidspaar gericht toen de twee bij de taart stonden. Helaas werd tijdens het snijden al snel duidelijk dat er iets niet klopte. De taart was van piepschuim gemaakt, met een dun laagje glazuur.

Dit werd de bruid te veel en ze barstte in tranen uit, in het bijzijn van alle familie en vrienden. „Ik ben in mijn hele leven nog nooit zo vernederd. Dit zou een van mijn meest dierbare herinneringen in mijn leven moeten zijn geweest. Het is daarentegen de ergste.”

De huwelijksplanner werd door de politie gearresteerd op verdenking van fraude. Het is natuurlijk verschrikkelijk als een droomhuwelijk op deze manier wordt verpest en in een nachtmerrie eindigt.
Filmpje